top of page
Maria: Pro Gallery
maria1.jpeg

Maria

 Heinola, Asikkala, Vuolenkoski, Vääksy

Olen ammateiltani yhteisöpedagogi ja koulutettu hieroja, joiden lisäksi olen käynyt perusteet psykofyysiseen psykoterapiaan.  Työkokemusta minulle on karttunut vuosien varrella mm. hierojana toimimisesta, kotihoidon palveluista, leipomon konditoriassa työskentelystä, erilaisten ryhmien ohjaamisesta sekä yksilöohjauksesta. Sydämeni kaipuu valjastaa osaamiseni aidosti merkitykselliseen ja juuri minulle tarkoitettuun työhön ei kuitenkaan hellittänyt, ennen kuin sain näkymän lapsiperheisiin ja äitien hyvinvointiin keskittyvästä työstä.


Koen saaneeni kutsun perhetyöhön, kun olin valmistellut kahden viikon postpartum -ruokia ja antanut hoivaavaa hierontaa tuolloin raskaana olevalle ystävälleni. Hänen reaktionsa ja kiitollisuutensa tuosta lahjasta puhutteli minua syvästi ja vahvisti minulle sen, että tätä todellakin tarvitsemme enemmän. Ymmärrykseni ja vakaamukseni siihen, että lapsiperheiden ja äitien tukeminen sekä hyvinvointi ovat yhteiskunnamme kivijalkoja, kumpuaa osittain oman perheeni rikkinäisydestä, jossa itse vartuin ja havainnoista, joita olen elämäni aikana tehnyt. Tunnen myös omakohtaisesti, mitä tuen ja resurssien puute voi olla ja tarkoittaa.


Tämä työ on minulle kutsumus, johon on myös annettu hyviä eväitä. Sain kasvaa haasteista huolimatta perheessä, jossa äitini oli kotona eikä työelämässä. Se osaltaan opetti hyvin kotikeskeistä arkea ja olen oppinut kodin siisteydestä, siivoamisesta ja ruuanlaitosta paljon sen ansiosta. Lisäksi aikoinaan kokemani uupuminen osaltaan perehdytti minut hyvän ja mahdollisimman luonnollisen ravinnon äärelle ja ymmärtämään sen merkityksen yleisessä jaksamisessa. Nyt haluan palvella niillä opituilla taidoilla myös muita. Omia lapsia minulla ei tällä hetkellä ole, mutta juuri siksi koenkin sydämeni asiaksi hyödyntää aikani niiden tukemiseen, joilla lapsia on.


Perheen; vanhempien ja etenkin äidin, hyvinvointi palvelee aina myös lasten hyvinvointia. Tahdon palvellessani tarjota apua ja tukea arkielämän perustarpeisiin, jolloin äidin ja perheen voimavarojen keskittäminen mahdollistuu muihin oleellisiin ja tärkeisiin asioihin. Kenenkään perheen ei tarvitse jäädä pärjäämään yksin tilanteesta riippumatta.


Sydämellisin terveisin,

Maria.

Maria: About

Menu

Maria: List

Lämpimät ateriat

- Naudanlihapaisti juureksilla
- Peruna-/bataattimuusi ja riistalihapullat
- Tomaattinen juurespata
- Kermainen juureskiusaus
- Kasvisgratiini

Keitot

- Kasvissosekeitto
- Kookos-kana keitto
- Yrttinen tomaatti-feta keitto
- Yrttinen linssi-tomaatti keitto

Välipalat & imetysherkut

- Banaanileipä
- Hedelmäsmoothie
- Vadelmainen marjakeitto
- Kaura-omenapaistos
- Marjaisa raakakakku
- Mustikka-taatelipallot
- Tomaatti-mozzarella piirakka

Hinnasto

• Suuremmissa ateriakokonaisuuksissa lopulliseen hintaan vaikuttaa hieman kasvis- tai lihapainotteisuus. Hinnat ovat tässä ilmoitettu siten, että kasvis- ja liharuokia on saman verran. 


• Ota yhteyttä, mikäli jokin ruokiin liittyvä asia herättää kysymyksiä. 


•  Voimme yhdessä luoda juuri sinun tarpeisiin, toiveisiin & taloudelliseen tilanteeseen sopivan suunnitelman ja toteuksen.

VastaaLähetä edelleen

Lisää reaktio

Imetysherkut & välipalat

2 Välipalaa/imetysherkkua: 27€


3 Välipalaa/imetysherkkua: 40€

Lämpimät ateriat

5 lämmintä ateriaa: 40€


10 lämmintä ateriaa: 80€


15 lämmintä ateriaa: 120€

20 lämmintä ateriaa: 150€

Maria: Inventory
bottom of page